Project omschrijving

In 2018 is de organisatie van Swim to Fight Cancer Maastricht. Vanaf het begin ben ik nauw betrokken geweest bij dit evenement en heb ik mij bezig gehouden met het ontwerpen van flyers, poster, advertenties en social media uitingen alsook het op maat maken van de website voor Swim to Fight Cancer Maastricht. Helaas was het te kort dag om het evenement door te laten gaan. Medio oktober 2019 is de organisatie van Swim to Fight Cancer Maastricht uitgebreid met een aantal nieuwe leden. Het is een ontzettend enthousiast team welk zich voor 200% inzet om van de eerste Swim een succes te maken.  Eind vorig jaar is door de landelijke organisatie gekozen voor een ander platform voor alle evenementen waardoor de website weer opnieuw moest worden ingericht, hetgeen ik ook dit jaar weer heb verzorgd naast het maken van flyers, posters, advertenties e.d.

De 1e Swim to Fight Cancer Maastricht (8 september 2019) is voor individuele zwemmers alsook (bedrijven)teams. Alle deelnemers betalen inschrijfgeld en zorgen daarnaast dat zij zoveel mogelijk gesponsord worden. Het geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek in Maastricht.

Naast het feit dat ik mij hiervoor belangeloos inzet, zwem ik ook mee op 8 september 2019. https://www.fightcancer.nl/fundraisers/carlaleliveld

MVV-scherm-businesshome-SPONSOR
Flyer STFC Maastricht 2019 voorkant